PERSONLIG TRENING

Med en Personlig Trener får du en treningspartner som er 100 % fokusert på at du skal få fremgang og nå dine personlige målsettinger.

Kompetanse

En PT vil kunne bruke sin kompetanse til å hjelpe deg med å nå dine mål på en effektiv og bærekraftig måte

Tilrettelegging

Alle planer vil bli skreddersydd og all trening tilrettelagt for at du skal nå dine mål og skape varige endringer.

Motivasjon

En PT vil motivere deg til å prestere ditt beste, selv når du kunne tenkt deg å gjøre noe annet enn å trene

Med en Personlig Trener får du skreddersydde planer basert på dine behov og din målsetning.

Ved å benytte seg av PT får man verdifull veiledning. Dette er er like viktig for nybegynnere som det er for de med mye treningserfaring. Erfaringen man får gjennom trening med PT vil kunne skaffe deg god kunnskap om kroppen din og øvelser, som igjen vil gjøre treningen din mer effektiv og morsom!

 • En PT vil hjelpe deg med å sette gode, realistiske mål og en konkret plan for å nå de
 • En PT vil utføre en nøye behovsanalyse av deg, avdekke dine behov og kartlegge dine mål, og planlegge hvordan dere sammen skal gå frem for å nå dem.
 • En PT vil planlegge og tilrettelegge treningen for at du skal nå dine mål, enten det er opptrening etter skade, vektnedgang, muskelvekst, eller komme i bedre form.
 • En PT vil pushe deg når du trenger det og motivere deg til å prestere ditt beste
 • En PT vil alltid være der for deg når du trener, veilede deg gjennom økten og sørge for at du trener på riktig måte.
 • En PT vil kunne bruke sin spesialkompetanse for å hjelpe deg med å nå dine mål på en effektiv og bærekraftig måte.

De som trener med en PT oppnår ofte gode resultater og når målene sine raskere enn når man trener alene. En PT kan hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe når du trenger det, og guide deg på veien til en god helse og en sterkere kropp. Man kan i tillegg unngå unødvendige skader og feilbelastning, som resultat av at man trener feil.

Det finnes flere der ute som ønsker å trene, men stress, tidsklemma og mangel på kunnskap er noen av faktorene som er med på å påvirke vår lyst til å prioritere trening. Mange har sagt at det hadde vært enklere å trene dersom man måtte stå til ansvar for noen, og hadde noen som fortalte hva man burde gjøre for å få mest mulig ut av tiden man investerer i trening. Hvis du er en av de som mangler motivasjon til å trene, trenger hjelp til å nå mål du har satt deg, vil bli utfordret til å gå ut av komfortsonen din eller ønsker å lære mer om trening kan en PT være akkurat det du trenger.

Vi anbefaler at de som ønsker å trene med en PT trener minimum 2 ganger i uken sammen med sin PT i starten. Dette for å skape kontinuitet i treningen, optimalisere resultatene og ta deg raskere og mer effektivt mot målsetningen som blir satt.

Her kunne jeg ha skrevet en lang tekst om at jeg kan hjelpe deg med å gå ned i vekt, øke muskelmasse, bli sterkere, bli smertefri, få mer overskudd i hverdagen og se bedre ut naken, men du skal få slippe å lese den samme teksten du finner alle andre steder.

Jeg er lidenskapelig opptatt av det jeg gjør og vil at du som kunde hos meg skal få de beste resultatene på en trygg og effektiv måte. Jeg holder meg faglig oppdatert og videreutdanner meg jevnlig så jeg kan være sikker på at jeg har den kompetansen som kreves for å være en god trener. Trening med meg handler ikke bare om korrekt teknikk og hard trening. Det handler også om kommunikasjon, gode relasjoner og god coaching.
Alle disse tingene er avgjørende faktorer for at du som kunde skal få gode resultater!

Dersom du ønsker å bruke meg som din personlige trener kan du sende meg en kort beskjed via kontaktskjemaet. Når du tar kontakt avtaler vi en tid hvor vi kan møtes for en gratis konsultasjon. Der tar vi en uforpliktende prat om hvorfor du ønsker å trene med en PT, hva du ønsker å få ut av treningen og for å få et generelt inntrykk av hverandre og om vi kan jobbe sammen. Etter praten går vi igjennom 30 minutters PT time dersom du ønsker det. Denne PT timen vil fungere som en screening, som skal gi meg et grunnlag for å utarbeide en treningsplan, men også for at vi skal få en feeling på hvordan det er å jobbe med hverandre.

Dersom dette høres interessant ut er det bare å fylle ut og sende inn kontaktskjema, så hører du fra meg fortløpende.

Velg riktig PT pakke for deg

PT 50 pakker

 • Skreddersydd plan for dine behov
 • Hjelp til å sette opp realistiske mål​
 • 100 % fokus på deg
 • Booking av timer online og i app
 • Bruk klippene når du vil

PT 25 pakker

 • Skreddersydd plan for dine behov
 • Hjelp til å sette opp realistiske mål​
 • 100 % fokus på deg
 • Booking av timer online og i app
 • Bruk klippene når du vil
 • Passer for deg med lite tid