Velgjørende Massasje
i private lokaler

En massasje er den perfekte mulighet til å slappe av og ta vare på kroppen din, løse opp i stive, ømme muskler eller bare nyte litt tid for deg selv.
Velg mellom flere forskjellige, effektive og velgjørende behandlinger og massasjer.

Fordelene ved å ta massasje

Forbedrer søvnkvalitet

Stimulerer blodsirkulasjonen

Forbedrer Restitusjon

Reduserer engstelse og uro

Behandlinger

Klassisk massasje

Klassisk massasje kan redusere smerter, stress og spenninger og ha positiv innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv.

I klassisk massasje bruker behandler lettere berøring og ulike kna- strekk- press- og banketeknikker. Behandlingsmetoden brukes både for å bedre helsetilstanden ved en rekke plager og problemer. Massasjen kan brukes som forebyggende behandling, så vel som akutt behandling. Klassisk massasje blir også brukt som et supplement til annen behandling

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje kan brukes for å korrigere uregelmessigheter i muskulatur med manipulasjon av bløtvevet. Idrettsmassasje skiller seg ut fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk.

Massøren bruker mange av de samme grepene som i klassisk massasje, men går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Idrettsmassasje har som hensikt å assistere og stimulere reparasjonsfasen av skadet eller stresset vev og slik fremskynde restitusjon og helingsprosessen.

Iastm

Instrument Aided Soft Tissue Manipulation som behandlingsmetode  vokser raskt i popularitet på grunn av dens effektivitet. IASTM utføres med instrumenter av metall  til å behandle muskler og sener.

Instrumentene er spesialutviklet for å nå dypt ned i muskelfibrene, for maksimering av behandlingseffekten. Behandlingen utføres i en kombinasjon av bløtvevsbehandling og tøying. Effekten man får av en IASTM behandling er hovedsaklig bedring av bevegelse i de musklene som behandles og tilhørende ledd.

Profesjonell Massasje

Alle våre massører er utdannet og har flere tilleggskurs og sertifiseringer. Hos oss skal du være trygg på at du blir møtt med profesjonalitet og solid kompetanse.

FAQ

Massasjeterapi er en behandlingsform som bidrar positivt til ens generelle helse og velvære, som også virker på kroppens myke vev for å lindre smerte og stivhet forbundet med blant annet stress, spenninger og skader. Det gir mange fordeler for våre muskler, bindevev, sener og leddbånd – når det gjelder håndtering av smerte, skade, stress og spenningsnivåer.

Ved din første massasje fyller du ut et helsehistorieskjema og tar opp eventuelle bekymringer og mål med massasjeterapeuten din. Når behandlingen er bestemt, vil terapauten forlate rommet for å gi deg tid til å legge deg ned på benken og gjøre deg komfortabel. Før terapauten kommer inn i rommet igjen for å starte behandlingen, vil terapeuten din banke på døren for å forsikre seg om at du er klar.

Vanlig massasjeterapi gir noen ganske fantastiske fordeler. Massasjeterapi fra en diplomert massasjeterapeut kan hjelpe med alt fra skader, muskelspenninger, kroniske smerter og stress, til holdning, høyt blodtrykk og søvnproblemer. Massasjeterapi er en fin måte å bidra til å forbedre både ditt mentale og fysiske velvære, samt bidra positivt til din generelle helse og velvære.

Avhengig av dine forebyggende og vedlikeholdsbehov, er én massasje per måned den anbefalte frekvensen. Hvis din spesifikke tilstand eller behov krever det, vil din terapeut utforme en tilpasset behandlingsplan som kan innebære mer eller mindre hyppige massasjer.

Nei. Du kan få en effektiv, terapeutisk massasje uavhengig av hvilke klær (hvis noen) du velger å fjerne. Din komfort og evne til å slappe av er en topp prioritet for våre terapeuter. Det gjør dem i stand til å levere effektiv massasjeterapi og få deg til å føle deg vel. Hvis du på noe tidspunkt føler deg ukomfortabel på grunn av smerte, behandling eller tildekning, vennligst gi beskjed til terapaut. Før og etter massasjen vil du kunne kle av og på deg i fred og ro privatliv.

Selv om det er en fin måte å fremme avslapning på, er massasjeterapi så mye mer. Massasje hjelper til med å håndtere smerte, redusere stress, forbedre sirkulasjonen, redusere muskelspenninger, lette pustevansker, senke blodtrykket, redusere hodepine, forbedre mobilitet, fremme søvn, håndtere angst og depresjon og bidrar til å forbedre din generelle velvære.

Med riktig trykk kan massasje ha en direkte effekt på sirkulasjonssystemet, noe som kan bidra til å redusere betennelse og lindre smerte. Du oppfordres til å kommunisere med terapaut om smerte-/komfortnivået ditt når som helst under massasjen.

Det er ikke uvanlig å føle litt muskelømhet etter en massasje. Massasje utløser frigjøring av melkesyre lagret i stramme muskler, noe som kan skape en forbigående følelse av sårhet. De gode nyhetene? Mange mennesker liker de økte energinivåene etter massasje og økt bevegelsesutslag i muskler og ledd.

Massasjer varer vanligvis i tjuefem minutter til én time, inkludert en påkledningstid på 5-10 minutter og helsevurdering for å sikre en trygg, personlig massasje. Påklednings- og vurderingstider kan variere.

Ja det gjør vi!

Et klippekort er en god investering for deg som ønsker å ta vare på kroppen over tid.

En terapeutisk massasje er en fin måte å vise noen hvor mye du bryr deg.

Gavekort og klippekort kan kjøpes online eller i vår klinikk.

BOOK DIN BEHANDLING IDAG

Adresse

Tollbugata 87
3041, Drammen

Åpningstider

Man – Fre: 09:00 – 20:00

Lør: 10:00 – 14:00

Kontaktinformasjon

Man – Fre: 09:00 – 20:00

Lør: 10:00 – 14:00