BOOK DIN MASSASJE
IDAG!

En massasje er den perfekte mulighet til å slappe av og ta vare på kroppen din, løse opp i stive, ømme muskler eller bare nyte litt tid for deg selv. 

Hos oss kan du velge mellom flere forskjellige effektive og velgjørende behandlinger og massasjer.

KLASSISK MASSASJE

Klassisk massasje kan redusere smerter, stress og spenninger og ha positiv innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv. Passer perfekt når du trenger litt tid for deg selv!

I klassisk massasje bruker behandler lettere berøring og ulike kna- strekk- press- og banketeknikker. Behandlingsmetoden brukes både for å bedre helsetilstanden ved en rekke plager og problemer, og som forebyggende velværebehandling.

Klassisk massasje kan redusere smerter, stress og spenninger og ha innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv. Massasjen kan brukes som forebyggende behandling så vel som akutt behandling. Klassisk massasje blir også brukt som et supplement til annen behandling

IDRETTSMASSSJE

Idrettsmassasje kan brukes for å korrigere uregelmessigheter i muskulatur med manipulasjon av bløtvevet. Idrettsmassasje skiller seg ut fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk,

Idrettsmassasje kan brukes for å korrigere uregelmessigheter i muskulatur med manipulasjon av bløtvevet. Idrettsmassasje skiller seg ut fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk, og kan til tider føles ubehagelig og/eller smertefull. Massøren bruker mange av de samme grepene som i klassisk massasje, men går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Idrettsmassasje har som hensikt å assistere og stimulere reparasjonsfasen av skadet eller stresset vev og slik fremskynde restitusjon og helingsprosessen.

IASTM

IASTM  er en behandlingsmetode som raskt vokser i popularitet på grunn av dens effektivitet. Behandlingen utføres ved hjelp av et instrument, laget av stål. Kombineres gjerne med annen behandling.

Instrument Aided Soft Tissue Manipulation er en behandlingsmetode som raskt vokser i popularitet på grunn av dens effektivitet og effektivitet.

IASTM utføres med ergonomisk utformede instrumenter av metall som primært brukes til å behandle muskler og sener. Instrumentene er spesialutviklet for å nå dypt ned i muskelfibrene for å maksimere behandlingseffekten. Behandlingen utføres i en kombinasjon av bløtvevsbehandling med metallinstrumentet og tøying. Effekten man får av en IASTM behandling er hovedsaklig bedring av bevegelse i de musklene som behandles og tilhørende ledd.

Behandlingsformen er ufarlig.
Mulige bivirkninger er noe ømhet og rødhet i og rundt det behandlede området.

Behandler muskelsmerter og senebetennelser
Kan framskynder kroppens legingsprosess
Øker blodsirkulasjonen
Opprinnelig utviklet for idrettsutøvere

PAKKER OG PRISER

50 minutter

Klassisk Massasje
590 kr
  •  

25 minutter

Idrettsmassasje
390 kr
  •  

25 minutter

IASTM
490 kr
  •  

25 minutter

Koppemassasje
490 kr
  •  

KLIPPEKORT

5 x 50 minutter

Klassisk Massasje
2 490 kr
  •  

5 x 25 minutter

Idrettsmassasje
1 690 kr
  •  

5 x 25 minutter

IASTM
1 990 kr
  •  

BOOK DIN BEHANDLING IDAG!

ÅPNINGSTIDER

Mandag – 09:00 – 20:00
Onsdag – 09:00 – 20:00
Fredag – 09:00 – 20:00
Lørdag – 10:00 – 14:00

Addresse:
Tollbugata 87, 3041 Drammen

Email:
ericknazareno@mynewme.no

0
HANDLEVOGN
  • No products in the cart.