velkommen til en behagelig massasje

Dette er din mulighet til å slappe av og nyte en avslappende behandling. Velg mellom flere forskjellige behandlinger og massasjer.

Klassisk massasje

Klassisk massasje kan redusere smerter, stress og spenninger og ha positiv innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv. 

I klassisk massasje bruker behandler lettere berøring og ulike kna- strekk- press- og banketeknikker. Behandlingsmetoden brukes både for å bedre helsetilstanden ved en rekke plager og problemer, og som forebyggende velværebehandling.

Klassisk massasje kan redusere smerter, stress og spenninger og ha innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv. Massasjen kan brukes som forebyggende behandling så vel som akutt behandling. Klassisk massasje blir også brukt som et supplement til annen behandling

idrettsmassasje

Idrettsmassasje kan brukes for å korrigere uregelmessigheter i muskulatur med manipulasjon av bløtvevet. Idrettsmassasje skiller seg ut fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk,

Idrettsmassasje kan brukes for å korrigere uregelmessigheter i muskulatur med manipulasjon av bløtvevet. Idrettsmassasje skiller seg ut fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk, og kan til tider føles ubehagelig og/eller smertefull. Massøren bruker mange av de samme grepene som i klassisk massasje, men går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Idrettsmassasje har som hensikt å assistere og stimulere reparasjonsfasen av skadet eller stresset vev og slik fremskynde restitusjon og helingsprosessen.

iastm

IASTM  er en behandlingsmetode som raskt vokser i popularitet på grunn av dens effektivitet. Behandlingen utføres ved hjelp av et instrument, laget av stål. Kombineres gjerne med annen behandling.

Instrument Aided Soft Tissue Manipulation er en behandlingsmetode som raskt vokser i popularitet på grunn av dens effektivitet og effektivitet.

IASTM utføres med ergonomisk utformede instrumenter av metall som primært brukes til å behandle muskler og sener. Instrumentene er spesialutviklet for å nå dypt ned i muskelfibrene for å maksimere behandlingseffekten. Behandlingen utføres i en kombinasjon av bløtvevsbehandling med metallinstrumentet og tøying. Effekten man får av en IASTM behandling er hovedsaklig bedring av bevegelse i de musklene som behandles og tilhørende ledd.

Behandlingsformen er ufarlig.
Mulige bivirkninger er noe ømhet og rødhet i og rundt det behandlede området.

  • Behandler muskelsmerter og senebetennelser
  • Kan framskynder kroppens legingsprosess
  • Øker blodsirkulasjonen
  • Opprinnelig utviklet for idrettsutøvere

EnkeltBehandlinger og priser

Pakker og priser

kontaktskjema og åpningstider

åpningstider

Vi imøtekommer gjerne dine ønsker. Hvis du trenger mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss for en gratis konsultasjon.

  • Man-Fre: 09:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 14:00
  • Søndag: Stengt
  • ericknazareno@mynewme.no
  • Tollbugata 87, 3041 Drammen

Book din massasje idag

0
HANDLEVOGN
  • No products in the cart.