HVEM ER
COACH ERICK?

Hvem er jeg?

Mitt navn er Erick.

Jeg er over gjennomsnittlig interessert i ting som har med kroppen å gjøre. Jeg jobber som Personlig trener og Massasjeterapaut i tillegg til å være pappa til 3 barn. 

Til daglig driver jeg mitt eget private trenings- og massasjestudio i Drammen. Der hjelper jeg travle menn og damer med personlig tilpasset trening og behandling så de kan bli mer aktiv og få mer overskudd i hverdagen.

Som person har jeg alltid vært aktiv. Jeg spilte basketball og fotball som ung. Senere gikk jeg over til styrketrening, snowboard og kampsport for å nevne noe. Selv om jeg bruker mye tid inne på treningsstudioet er jeg også svært glad i å være ute i naturen. Fritiden tilbringes gjerne med barna og kona i skogen.

PERSONLIG TRENER

Jeg har jobbet som personlig trener og gruppeinstruktør siden 2014. I løpet av min tid som trener har jeg jobbet med alt fra ungdommer og godt voksne til trente og utrente. Jeg har også trent idrettsutøvere og jobbet med opptrening etter skade og operasjon.

Jeg er så heldig at jeg har lojale kunder som har fulgt meg fra jeg startet min karriere som trener og behandler. Gode kunder som setter pris på min måte å trene på samt behandlingene jeg tilbyr. Det er jeg evig takknemlig for! De har hjulpet meg på veien og gjort det mulig for meg å åpne eget lokale hvor jeg kan jobbe som trener og behandler.

I løpet av årene har jeg plukket med meg mye kunnskap og erfaringer rundt det å behandle, trene og coache andre. Kunnskapen har jeg fått fra hands-on trening og behandling, videreutdanning, kurs og masse lesing.

Jeg forstår at alle jeg trener er forskjellige. Derfor tilpasser jeg treningen din på en måte som gir optimale resultater i forhold til målsetningene. Mine programmer er basert på forskning og hva som faktisk er dokumentert å virke i praksis.

Hard, målrettet og smart trening over tid, som er individuelt tilpasset, er det som vil ta deg dit du vil.

Kundene jeg jobber mest med ønsker å bli sterkere, få bedre kondisjon og de som bare trener for å holde seg aktiv. Noen ønsker også å endre kroppssammensetningen sin. Det kan være ved å øke muskelmassen, redusere fettmassen eller en kombinasjon av de to.

Ved hjelp av en helhetlig tilnærming til trening og kosthold kan du få en kropp du trives i og mer naturlig energi. Uten at du må slite seg gjennom ekstreme dietter og treningsprogrammer for å nå dine mål. Et tett samarbeid lar oss finne ut hvilken tilnærming til trening og kosthold som passer best for deg.
Uansett hva målet ditt er skal vi finne den fremgangmåten som gir deg resultatene du fortjener!

erick_nazareno_profilbilde

Siden jeg startet som trener har jeg hatt gleden av å hjelpe hundrevis av mennesker. Jeg motiveres av å kunne hjelpe andre med å bli den beste versjonen av seg selv. Mitt mål er å lære deg hvordan du skal kunne nå dine mål på en sunn, enkel og bærekraftig måte.

KURS OG UTDANNINGER

 • Sertifisert Personlig Trener – AFPT
 • Massør – AFPT
 • Performance Specialist – EXOS 
 • Performance Specialist – Scandinavian Top Team
 • The Health Sciences Acaemy – Advanced Sports and Exercise Nutritional Advisor
 • Vacuum Cupping – NAT (Niel Asher Technique)
 • Trigger Point Therapy – NAT (Niel Asher Technique)
 • NLP Master Practitioner – Achology (The Academy of Modern Applied Psychology)
 • Mindfulness Master Practitioner – Achology (The Academy of Modern Applied Psychology)
 • Anatomy of Sports Injuries NAT (Niel Asher Technique)
 • Anatomy of Stretching – NAT (Niel Asher Technique)
 • Muscle Energy Techniques – NAT (Niel Asher Technique)
 • 3D Functional Training – Scandinavian Top Team
 • Procedos Platform 9 – Scandinavian Top Team
 • Fundamentals & Advanced Concepts – Kinesio Taping Association International
 • Clinical Reasoning & Advanced Techniques – Kinesio Taping Association International
 • Thai Foot Reflexology Massage 

ONLINE COACH

I tillegg til å jobbe med kunder ansikt til ansikt trener jeg kunder over nett og mobil. Her er kundegruppene noe mer spesifisert enn de jeg jobber med ansikt til ansikt. Jeg jobber mest med menn og damer i alderen 25-40. De ønsker ofte å bli sterkere, øke muskelmasse, se og føle seg bedre ved hjelp av fleksibel, målrettet og smart trening. Dette gjøres med skreddersydd trening og kostholdsveiledning. 

Alle planer blir tilpasset til dine målsetninger, treningserfaring og hvor mye du selv ønsker å legge i treningen. Uten at du trenger å følge ekstreme dietter eller treningsprogrammer!

online coaching gadgets

“Jeg vet at du kan nå ethvert mål du setter deg ved hjelp av hardt arbeid, engasjement og selvdisiplin.”​

MASSASJETERAPAUT

Etter en kort periode som PT fant jeg ut at jeg ville lære mer om hvordan kroppen fungerer. Det var da jeg startet min utdannelse som massasjeterapaut. Dette komplementerer min jobb som trener og hever kompetansenivået til mer enn den gjennomsnittlige PT har.
Som behandler tenker jeg mye i samme baner som jeg gjør som trener. Som med treningen vet jeg at alle som kommer inn til behandling hos meg er forskjellige. Jeg vet at selv om problemene er de samme hos de ulike personer, trenger de ikke alltid den samme tilnærmingen. Vi er tross alt levende dynamiske enkeltindivider.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE SAMTALE

ta det første steget. vi hjelper deg med resten.

Etter at du har sendt skjemaet vil jeg kontakte deg så snart som mulig, innen 48 timer.

Erick Nazareno - Coach & Massør
5.0
Based on 15 reviews
powered by Facebook
Ulf Trapp
Ulf Trapp
2020-07-18T10:15:53+0000
Jag har precis fått en fantastiskt muskellösande massage av Erick.Det gjorde ont men på ett bra sätt och... efteråt känner jag att ryggmuskler som varit krampade en god stund har släppt efterJag skall definitivt tillbaka och kan varmt rekommenderaread more
Anette Torgersen
Anette Torgersen
2020-03-15T08:01:24+0000
Alltid motiverende og en kjempehyggelig trener. Anbefales!
Line Berg-Pettersen
Line Berg-Pettersen
2019-07-22T14:03:47+0000
Veldig dyktig og kunnskapsrik trener 👍😊 Anbefales 👍
Camilla Olsson
Camilla Olsson
2019-07-02T19:33:15+0000
Utrolig dyktig trener, motivatør og massør. Anbefales på det sterkeste.
Nette Jandee Moen
Nette Jandee Moen
2019-05-30T12:29:08+0000
Profesjonell og hyggelig, dyktig PT og massør😊 Anbefales!
Tor André Sandum
Tor André Sandum
2019-05-30T11:23:34+0000
Vanligvis er jeg skeptisk til personer som tilbyr massasje og lignende tjenester. Jeg mener feltet er fullt av folk som... følger kvasivitenskapelige metoder og som har manglende kunnskap. På min første time hos Erick var det tydelig at han er grundig i sitt arbeid. Han lover ikke noe som ikke støttes litteraturen, og eventuelle effekter av massasje på muskulatur og helse blir ikke overdrevet. Du får rett og slett en god og riktig gjennomført massasje. Jeg likte godt at Erick tar seg god tid og jobber gjennom smertepunktene med deg, uten å stresse. Han er også flink til å holde praten gående om man ønsker det, og tar det heller ikke personlig hvis man helst vil ha det stille. Det skader heller ikke at han kan tilby både gruppetrening og personlig trening. Du får med andre ord full pakke hos Erick! Jeg har ingen problemer med å anbefale Erick til alle som ønsker en solid massasje, treningstime eller oppfølging over tid! 🙂read more
Vy Huynh
Vy Huynh
2018-12-20T11:44:59+0000
En fantastisk dyktig personlig trener som sitter med utrolig mye kunnskap innenfor ALT som gjelder trening. ++ Selv har... jeg hatt mange timer med Erick. Noe av det beste med han er at han hele tiden har DEG som kunde i fokus. Han er både tilpasningsdyktig og forståelsesfull. Erick hjalp meg med å nå mine mål, både fysisk og psykisk. Han har dratt meg opp de periodene jeg ikke har følt meg på topp, og stadig motiverer meg til å tro på meg selv. En personlig trener jeg vil anbefale på det sterkeste 💪🏽😃read more
Jeanette N Corrales
Jeanette N Corrales
2018-03-28T09:09:51+0000
Anbefaler alle som ønsker å komme i form å trene med Erick! Han vet hva han driver med. Tilrettelegger slik at alle... får vært med uansett utgangspunkt! Med han er det moro å trene�read more
Karl Corrales
Karl Corrales
2018-03-28T07:35:25+0000
Denne karen vet hva han driver med. Gir en god og variert trening tilpasset "kunden", og bygger deg videre opp. Om man... har problemer men noen øvelser så har erick løsninger for å ende med mestringsfølelse. Kunnskap er ikke mangel på og det er tydelig at erick liker det han driver med;-)read more
Kent Ole Engen
Kent Ole Engen
2018-03-28T07:32:23+0000
Takket være Erick har jeg nå kommet meg i bra form. Både styrke og utholdenhet er mye bedre enn tidligere. Kross... trening passer også godt kombinert med kickboxing. Erick skreddersyr opplegget til deltagerne, og jeg føler meg ivaretatt på en trygg og god måte.read more
Renata Jurij Silic
Renata Jurij Silic
2018-03-28T07:25:11+0000
Veldig god trening! �Jeigu norite ne tik gražaus, bet ir visiems gyvenimo iššūkiams pasiruošusio kūno,... ruoškitės sportinę aprangą – išbandyti būtina! Puikios treniruotes tinkancios visiems!!! 😉read more
Endi Reiz
Endi Reiz
2018-03-24T13:08:47+0000
Nette Jandee Moen
Nette Jandee Moen
2017-12-08T18:41:30+0000
Veldig dyktig!
Elin Bø
Elin Bø
2017-05-02T13:24:22+0000
Varierte og gode intensive treningsøkter! Blir du ikke sliten, eller merker fremgang her så kan du skylde deg selv�
Mohammed Asghar
Mohammed Asghar
2017-04-30T22:15:50+0000
Som idrettsutøver selv, så syns jeg treningen hos deg er noe man ikke bør gå glipp av. Bare etter to ordentlig... økter, så er man i bra form enten om man er kampsportutøver, fotballspiller eller tennisspiller. Som bokser er det vanskelig å holde seg til vektklassen, når man må både være sterk og ha bra kondisjon utenom å slite med vekta. Her har du virkelig gjort en utrolig bra jobb med meg siden vi begynte sammen ifjor sommer. Kroppen har ikke bare blitt sterkere og hurtigere, men også mer bestemt hvor alt er nøyktralt (ikke for stor overkropp og små bein liksom). Resultatene ser vi har vist seg innen bokseringen, hvor jeg bokser i 69kg og ser nesten ut som en 75kgs bokser (noe man ser skjeldent). Med andre ord, så lenge jeg holder på med bokseidretten, så kommer du til være den faste 'strength & conditioning' treneren min. Anbefaler alle å trene med Erick enten du skal ned/opp i vekt, bli sterkere eller få bedre kondisjon.read more
Trond T Kvilhaug
Trond T Kvilhaug
2017-01-26T09:31:56+0000
Utrolig bra Trening og motiverende coaching, erick har hjelpt meg og komme onkli igang med mine mål/Trening! 😉 /... lært meg mer om kosthold, teknikker som jg har gjort feil veldig lenge! Har trent på mange treningsenter. Men ingenting slår disse øktene! Keep it up! And thank you!read more
Marius Martinsen
Marius Martinsen
2016-11-02T12:03:56+0000
Andrea Sanhueza
Andrea Sanhueza
2016-10-10T10:02:01+0000
Erick hjalp meg som PT da jeg begynte å trene igjen, etter at jeg en del ganger hadde forsøkt, for så å gi opp. Jeg... var litt usikker og grønn, men jeg føler at jeg fikk en bedre forståelse og ble sikrere på hvor jeg skulle med treningen min, og hvordan jeg kunne oppnå det. Veldig fornøyd!read more
Ahmet Gøzet
Ahmet Gøzet
2016-07-30T21:04:36+0000
toppers! 🙂
Next Reviews
0
HANDLEVOGN
 • No products in the cart.