Hvem er Coach Erick?

HVEM ER JEG?

Hei, jeg heter Erick Nazareno, og jeg er eier og hovedtrener i mitt eget private personlige trener studio og massasjeklinikk. Gjennom årene har jeg hjulpet hundrevis av mennesker med å gå ned i vekt og komme i form. Nå er jeg klar til å hjelpe deg.

Min reise til personlig trening begynte i 2010. Jeg hadde i flere år slitt med avhengighet og depresjon, men fant veien ut med hjelp av trening. Jeg har stort sett alltid vært aktiv og har spilt både fotball og basketball på lag i mange år, men følte aldri helt at lagsport var noe for meg. Jeg følte ikke mestring i sportene jeg drev med og hadde ikke det samme konkurranse instinktet som mine lagkamerater.

Det endte til slutt med at jeg sluttet med sport og fant andre måter å få ut energi og frustrasjon på. Etter mange år med et usunt og inaktivt liv meg både veldig lav og høy vekt bestemte jeg meg en dag for å begynne med kampsport og styrketrening. Fra den dagen av ble trening og helse en stor del av livet mitt, og jeg har trent i en eller annen form de fleste dagene siden.

Jeg begynte med å prøve meg frem med forskjellige treningsprogrammer og kostholds konsepter som jeg fant på nett og i blader. Jeg leste alt jeg kom over for å lære mest mulig om kosthold og trening. Etterhvert begynte venner og familie å spørre meg om tips og råd i forhold til trening og kosthold. Jeg fikk gode tilbakemeldinger på hjelpen de fikk av meg. Dette ga en mestringsfølelse jeg ikke hadde kjent tidligere. Det var da jeg bestemte meg for å utdanne meg som personlig trener.

Jeg ønsket å vise folk hvor enkelt det kan være å gå ned i vekt, bli sterkere og få en kropp de kan være stolte av. Det er ikke noe jeg har funnet mer givende enn å se så mange mennesker oppnå slike utrolige resultater, ikke bare med kroppene sine, men med alle områder av livet.

Hva kan du forvente av meg?

Profesjonalitet

Jeg – Erick Nazareno har hjulpet hundrevis av mennesker som deg med å nå sine mål innen trening, helse og livsstil.

Jeg har jobbet med et bredt spekter av mennesker: alt fra eldre og unge til menn og kvinner som lever travle liv. Noen trenger opptrening etter operasjon og skade, andre vil se bra ut og føle seg bedre. Noen av mine klienter ønsker bare å bli i generelt bedre form, noen vil bli sterkere og slankere og noen ønsker en livsstilsendring.

Jeg har hjulpet idrettsutøvere på alle nivåer med å forbedre ytelsen og forbli skadefri fra ulike idretter, inkludert boksing, kickboksing, fotball, tennis, hinderløp.

For meg handler det mer om et trenings- eller kostholdsprogram.

Det jeg virkelig vil er å hjelpe deg med å skape varige endringer i ditt liv. Målet er å hjelpe deg ved å lære deg hvilken metoder du kan bruke for å oppnå suksess, fordi jeg vet at det er mulig.

Uansett hvor du er på reisen eller hva du har prøvd før , er jeg fast bestemt på å gi gnist til flammen du trenger for å oppnå suksess.

Min drivkraft er lidenskapen for å hjelpe deg med å lykkes!

Lidenskap
resultater

Du har kanskje prøvd utallige programmer og tilnærminger til trening, kosthold og livsstil tidligere uten noe å vise for det.

Hos meg får du velprøvde metoder satt i system. Systemene er satt sammen på en måte som skal sikre at det gir all kunnskap, verktøy og støtte du trenger for å oppnå de ønskede resultatene.

Stol på meg, stol på prosessen og bli med å nå mål og skape endringene du aldri trodde var mulig tidligere.

KURS OG Utdanninger

 • Sertifisert Personlig Trener – AFPT
 • Massør – AFPT
 • Performance Specialist – EXOS 
 • Performance Specialist – Scandinavian Top Team
 • The Health Sciences Academy – Advanced Sports and Exercise Nutritional Advisor
 • Precision Nutrition Level 1
 • Certified Online Trainer (OTA 1) – Online Trainer Academy
 • Corrective Exercise Movement Mastery – Strength and Conditioning Course
 • 3D Functional Training – Scandinavian Top Team
 • Procedos Platform 9 – Scandinavian Top Team
 • Anatomy of Sports Injuries NAT (Niel Asher Technique)
 • Anatomy of Stretching – NAT (Niel Asher Technique)
 • Muscle Energy Techniques – NAT (Niel Asher Technique)
 • Vacuum Cupping – NAT (Niel Asher Technique)
 • Trigger Point Therapy – NAT (Niel Asher Technique)
 • Fundamentals & Advanced Concepts – Kinesio Taping Association International
 • Clinical Reasoning & Advanced Techniques – Kinesio Taping Association International
 • Thai Foot Reflexology Massage 
 • NLP Master Practitioner – Achology (The Academy of Modern Applied Psychology)
 • Mindfulness Master Practitioner – Achology (The Academy of Modern Applied Psychology)

book en uforpliktende
30 min konsultasjon!

Er du klar til å bli den beste versjonen av deg selv? 

Det kommer ikke alltid til å være like lett og det krever besluttsomhet, konsistens og innsats for å lykkes.Til slutt vil du også kunne føle deg bedre, mer lykkelig og selvsikker i en kropp du kan trives i. Det eneste du trenger å gjøre er å ta det første steget. 

Hvis du er interessert i å starte et samarbeid er det bare å booke din konsultasjon, så hjelper vi deg med med resten. Vi er her for å støtte deg gjennom hele din reise, for å sikre at målene dine blir til virkelighet.