VELGJØRENDE Massasje
I private lokaler

En massasje er den perfekte mulighet til å slappe av og ta vare på kroppen din, løse opp i stive, ømme muskler eller bare nyte litt tid for deg selv.

Velge mellom flere forskjellige, effektive og velgjørende behandlinger og massasjer.

behandlingstilbud

klassisk massasje

Klassisk massasje kan redusere smerter, stress og spenninger og ha positiv innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv. Passer perfekt når du trenger litt tid for deg selv!

I klassisk massasje bruker behandler lettere berøring og ulike kna- strekk- press- og banketeknikker. Behandlingsmetoden brukes både for å bedre helsetilstanden ved en rekke plager og problemer. Massasjen kan brukes som forebyggende behandling, så vel som akutt behandling. Klassisk massasje blir også brukt som et supplement til annen behandling

IDRETTSMASSASJE

Idrettsmassasje kan brukes for å korrigere uregelmessigheter i muskulatur med manipulasjon av bløtvevet. Idrettsmassasje skiller seg ut fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk.

Massøren bruker mange av de samme grepene som i klassisk massasje, men går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Idrettsmassasje har som hensikt å assistere og stimulere reparasjonsfasen av skadet eller stresset vev og slik fremskynde restitusjon og helingsprosessen.

IASTM

Instrument Aided Soft Tissue Manipulation er en behandlingsmetode som raskt vokser i popularitet på grunn av dens effektivitet.

IASTM utføres med ergonomisk utformede instrumenter av metall som primært brukes til å behandle muskler og sener. Instrumentene er spesialutviklet for å nå dypt ned i muskelfibrene,  for maksimering av behandlingseffekten. Behandlingen utføres i en kombinasjon av bløtvevsbehandling og tøying. Effekten man får av en IASTM behandling er hovedsaklig bedring av bevegelse i de musklene som behandles og tilhørende ledd.

Book din behandling idag!

Kontaktinformasjon

Email: ericknazareno@mynewme.no

Besøksadresse

Tollbugata 87, 3041 Drammen, Norge

åpningstider

MAN-FRE 09:00 - 19:00, LØR 10:00 - 14:00
0
HANDLEVOGN
  • No products in the cart.