VELGJØRENDE Massasje
I private lokaler

En massasje er den perfekte mulighet til å slappe av og ta vare på kroppen din, løse opp i stive, ømme muskler eller bare nyte litt tid for deg selv.

Velge mellom flere forskjellige, effektive og velgjørende behandlinger og massasjer.

behandlingstilbud

Klassisk Massasje
Fra 790,-

Klassisk massasje kan redusere smerter, stress og spenninger og ha positiv innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv. 

Passer perfekt når du vil ha litt tid for deg selv!

I klassisk massasje bruker behandler lettere berøring og ulike kna- strekk- press- og banketeknikker. Behandlingsmetoden brukes både for å bedre helsetilstanden ved en rekke plager og problemer. Massasjen kan brukes som forebyggende behandling, så vel som akutt behandling. Klassisk massasje blir også brukt som et supplement til annen behandling

Idrettsmassasje
Fra 490,-

Idrettsmassasje kan brukes for å korrigere uregelmessigheter i muskulatur med manipulasjon av bløtvevet. Idrettsmassasje skiller seg ut fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk. 

Perfekt for å jobbe med spesifikke områder!

Massøren bruker mange av de samme grepene som i klassisk massasje, men går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Idrettsmassasje har som hensikt å assistere og stimulere reparasjonsfasen av skadet eller stresset vev og slik fremskynde restitusjon og helingsprosessen.

IASTM
Fra 590,-

Instrument Aided Soft Tissue Manipulation som behandlingsmetode  vokser raskt i popularitet på grunn av dens effektivitet. 

IASTM utføres med instrumenter av metall som primært brukes til å behandle muskler og sener.

Instrumentene er spesialutviklet for å nå dypt ned i muskelfibrene, for maksimering av behandlingseffekten. Behandlingen utføres i en kombinasjon av bløtvevsbehandling og tøying. Effekten man får av en IASTM behandling er hovedsaklig bedring av bevegelse i de musklene som behandles og tilhørende ledd.

Behandlinger
OG PRISER

En 25 minutters idrettsmassasje passer perfekt for å hjelpe deg å løse opp i spent og øm muskulatur. Her kan du fokusere på spesifikke, problem områder som trenger litt ekstra fokus og behandling.

En klassisk massasje på 50 min er perfekt for deg som vil nyte litt tid for deg selv. Her kan du behandle store deler av kroppen på en gang eller bare nyte en deilig, avslappende massasje som hjelper med å redusere stress, lindre smerter og løse opp i stive og ømme muskler.

En IASTM behandling på 25 minutter gir en dyp og effektiv behandling av muskler og ledd med spesialutviklet metallinstrument. Disse behandlingene egner seg godt for deg som trenger en dypere og mer spesifikk behandling av muskler og ledd.

5 x 25 Min Massasje – 1990 NOK

5 x 50 Min Massasje – 2990 NOK

5 x 25 Min IASTM – 2490 NOK

Book din behandling idag!

Kontaktinformasjon

Email: ericknazareno@mynewme.no

Besøksadresse

Tollbugata 87, 3041 Drammen, Norge

åpningstider

MAN-FRE 09:00 - 19:00, LØR 10:00 - 14:00